Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Samen lopen met collega’s zorgt voor een betere interne betrokkenheid. Met zijn allen lekker lopen (hardlopen of wandelen) in sportoutfit verhoogt de teamgeest en verlaagt de drempels. Samen bewegen zorgt voor een fitter gevoel, er is minder ziekteverzuim en werknemers zijn energieker en frisser op de werkvloer. JustGoo biedt als bedrijfssport hardloop- en wandeltrainingen aan. Van wekelijkse trainingen op uw bedrijf tot  het compleet verzorgen van een trainingstraject naar een hardloop- of wandelevenement, alles is mogelijk en wordt op maat voor u samengesteld. Trainingen kunnen worden verzorgd vanuit het bedrijf of vanuit een nader af te spreken locatie. Dag en tijdstip naar wens. Wilt u samen met uw relaties een hardloop of wandelproject, ook hiervoor maken wij offertes op maat.

Neem contact met ons op voor verdere informatie of een offerte op maat. Wij maken graag een afspraak om tot in detail alles met u door te spreken.

Ledennieuws

  • Nieuw privacystatement ivm AVG wetgeving

    Zoals jullie weten wordt per 25 mei 2018 de nieuwe AVG wetgeving van kracht. Omdat JustGoo privacy ook hoog in het vaandel heeft staan hebben wij, om aan deze wetgeving te voldoen ons privacystatement aangepast.
  • Zondagtrail mei 2018

    JustGoo trail Run: een keer per maand op zondag !! Voor iedereen toegankelijk.  De zondagTrail van 27 mei 2018 wordt langs en bij de Maas in Geulle gehouden!

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait