Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Wikipedia meldt het volgende over Trail running: "Trail running is een sport die bestaat uit hardlopen en wandelen over paden. Het verschilt van lopen op geasfalteerde wegen en het spoor loopt doorgaans over wandelpaden, vaak in heuvelachtig of bergachtig terrein, met vaker grotere stijgingen en dalingen. Het is moeilijk om een duidelijk onderscheid te maken met veldlopen. In het algemeen echter, cross country is een IAAF-discipline die doorgaans wordt gelopen over kortere afstanden (zelden meer dan 12 kilometer), terwijl traillopen een meer vrijblijvend karakter kennen, en over langere routes en afstanden gaan.

Het deelnemersveld aan trail runners groeit jaarlijks spectaculair. Van 4,5 miljoen tot meer dan 6 miljoen in de Verenigde Staten alleen al tussen 2006 en 2012. Het aantal georganiseerde trail wedstrijden is in de afgelopen jaren over de hele wereld gegroeid, en in Noord-Amerika alleen al zijn er honderden races. Trailrunners citeren vaak minder last van stress te hebben ten opzichte van de hardlopers op de weg en noemen het landschap en landelijke omgeving, als belangrijkste redenen om bij voorkeur trails te lopen. Deze stap naar de natuur komt ook tot uiting in een grote toename van de concurrenten in niet-traditionele / off-road triatlons en adventure racen over de afgelopen vijf jaar.

JustGoo is in de gelukkige omstandigheid trainingen te mogen aanbieden in het gevarieerde vijfsterren heuvellandschap van Zuid-Limburg en haakt daarom in op de toenemende vraag naar dit type van hardlopen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg.

Binnenkort volgt meer informatie over de JustGoo Trailrun cursus. Voor meer informatie bel of e-mail Roland Harmsen van JustGoo.

JustGoo trail Run: een keer per maand op zondag !! Voor iedereen toegankelijk. 

 In januari 2018 in en om Wijnandsrade ! Deze maand op zondag 28/1 2018

Trainingsoverzichten

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait

Buienradar

Zuid Limburg