Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

StartRunning

In Valkenburg worden de StartRunning trainingen vanuit het Koetshoes aan de Oosterweg (naast Kasteel Oost) gegeven. Vandaaruit trainen we in het prachtige Geuldal!

De volgende StartRunning cursus begint weer op zaterdag 3 maart 2018 !

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen, neem dan contact op met JustGoo en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de locatie Valkenburg staan hier alle gegevens op een rijtje:

  • Locatie: Het Koetshoes, Oosterweg 42 te Valkenburg
  • Start cursus: je kunt in valkenburg op 2 momenten in de week starten. Op zaterdagochtend 3 maart of woensdag 7 maart 2018
  • Inschrijving: via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Tijden: zaterdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur; woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur
  • Cursusprijs voor 16 trainingen : € 25,00 

Doortrainen ná StartRunning

Na de StartRunning trainingen kun je bij JustGoo terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie!

Nuttige tips als opmaat voor de StartRunning cursus

De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door! Om veilig aan de StartRunning trainingen te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) in Maastricht. Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets.

Bij het Koetshoes kun je gratis parkeren en ook de fiets kan er worden gestald. Hou er rekening mee dat het op zaterdagochtend wel eens druk kan zijn. Als je met de fiets kunt komen dan heeft dat de voorkeur.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden. In Maastricht kun je hiervoor terecht bij Lopers Company Maastricht aan de Scharnerweg of Ron for Run in de Rechtstraat.

Trainingsoverzichten

StartRunning locaties

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait

Buienradar

Zuid Limburg