Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Op 12 september ( in Maastricht ook op zondag 13 september) gaan onze StartRunning cursussen weer van start. 

De cursus is geschikt voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier wil sporten. Onder begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers wordt in de buitenlucht op de mooiste locaties getraind. De StartRunning cursus duurt 8 weken. Na deze 8 weken is er een afsluitende loop van 2.5 km. Hierna gaat het programma verder met het KeepRunning schema. 

Een training bestaat uit een uitgebreide warming-up met lenigheids- en andere oefeningen, de training zelf, en een fijne cooling down met o.a. rek en strek oefeningen. In elke training is er aandacht voor loophouding en looptechniek.
Gedurende de cursus krijg je ook nog informatie over voeding, fysieke trainingsaspecten en hardloopschoenen en kleding.

Ná StartRunning kun je gewoon door trainen via ons KeepRunning programma. De informatie hierover wordt tijdens de StartRunning cursus verstrekt.

Ga naar de locaties (Maastricht, SittardValkenburg) voor alle specifieke informatie.

Bij JustGoo hanteren we de corona-richtlijnen van de overheid zoals die zijn verwoord in de noodverordening van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

Attentie! Bij JustGoo doen we er alles aan om besmetting met het corona-virus te voorkomen. In verband met de oplopende besmettingen in binnen en buitenland graag dringende aandacht voor het volgende:

1) als je in een land of gebied bent geweest waarvoor code oranje is afgegeven, dan verzoeken we je dringend om de 14 dagen quarantaine-regel na terugkomst te respecteren en de trainingen dus nog even over te slaan

2) als je klachten hebt, laat je dan svp testen en hanteer ook dan de 14 daagse quarantaine maatregel

Lees in dit corona- bulletin de verdere informatie over de richtlijnen bij JustGoo:

74780a19-ad0c-46bd-8bf6-8c14021fa28b.jpg

Wat houden deze regels in:

  • De 1,5 meter afstandsregel blijft altijd van kracht. Het RIVM heeft aangegeven dat bij sporten tijdens de training hiervan kan worden afgeweken. Voor het hardlopen en wandelen vragen we dringend om ook tijdens de training je te houden aan voldoende afstand. Voor je eigen veiligheid én die van anderen. In ieder geval geldt altijd, ook tijdens de training: "Gebruik je gezond verstand".
  • Het aanmelden voor een training. Dit blijft verplicht en we stellen het zeer op prijs als je je, bij verhindering, ook afmeld. Hierdoor kunnen alle plaatsen door iedereen maximaal worden benut. Deze registratie wordt ook door de GGD gevraagd ivm een eventueel bron en contact onderzoek.
  • Het per groep starten op verschillende tijdstippen. Dit is dé manier om drukte te vermijden
  • Het aantal lopers of wandelaars per groep is maximaal 14. Een groep bestaat dus uit maximaal 15 personen: 14 deelnemers en 1 trainer. Dit geldt voor alle JustGoo locaties en voor alle soorten trainingen

Lees meer over de corona-maatregelen bij JustGoo

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait