Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Vanaf 7 maart 2020 starten de nieuwe StartRunning trainingen bij JustGoo.

Altijd al willen gaan hardlopen, maar er nooit toe gekomen?  Bij JustGoo beginnen op zaterdag 7 maart 2020 (in Maastricht ook op 6 maart) weer de bekende StartRunning cursussen, ook dit najaar weer op onze locaties Maastricht, SittardValkenburg  Klik op de plaatsnaam en je ziet direct alle info van de locatie.

Voor de algemene informatie ga je naar de StartRunning pagina in het menu.

 

Aanmelden

 

StartRunning is dé manier om te leren hardlopen. Dat gebeurt onder de deskundige en ervaren begeleiding van onze trainers. Deze cursus (8 weken, 2 x trainen per week)  is een echte kennismaking met het hardlopen; je bouwt conditie op, werkt aan je techniek en houding en je leert op een veilige en verantwoorde manier de kneepjes van het blessurevrij hardlopen. 

Samen met je mede beginners ga je in de groep aan de slag, je bent lekker buiten en op een heel ontspannen en gezellige manier zul je merken dat je na de eerste 8 weken al 2.5 kilometer aan één stuk kunt hardlopen. Na de training is er steeds gelegenheid om gezellig bij een kop koffie na te praten!

Ná die 8 weken is er uiteraard een vervolgprogramma. Dit KeepRunning schema sluit naadloos aan bij StartRunning. Het eerstvolgende doel van deze vervolgcursus is de 5 km  van Maastrichts Mooiste op 14 juni 2020.

Op naar het voorjaar en lekker naar buiten met StartRunning. Voor velen en echte stap naar een ander leven!

Ben je nu al gemotiveerd, meld je dan via onderstaande aanmeldknop aan!

Hopelijk zien we je in maart  op de training!

 

Aanmelden

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait