Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

StartRunning op 25 september!

Altijd al willen gaan hardlopen, maar er nooit toe gekomen? Bij JustGoo beginnen 25 september 2021 weer de bekende StartRunning cursussen op onze locaties GeulleMaastrichtSittardValkenburg. Klik op de plaatsnaam en je ziet direct alle info van de locatie.

 

Meetrainen bij de reguliere hardloop- en wandelgroepen van JustGoo?

Bij JustGoo kun je bijna iedere dag van de week, ’s ochtends of ’s avonds, op diverse locaties en op elk niveau hardlopen en wandelen. We geven onze trainingen in Geulle, Maastricht, Sittard, Valkenburg. Er zijn krachttrainingen (zowel voor wandelaars als hardlopers), bootcamps en regelmatig zijn er speciale trainingsprogramma's voor hele en halve marathons. Ook wordt gezamenlijk voor wedstrijden getraind.

Twee keer per jaar, in maart en in september, begint de StartRunning-cursus voor de beginnende hardlopers. De volgende StartRunning zal plaatsvinden vanaf 25 september 2021, klik hier voor meer informatie.

Tip: JustGoo verzorgt ook inhouse trainingen voor hardlopen en sportief wandelen. Menig bedrijf of organisatie laat haar personeel al lekker bewegen via de trainingen van JustGoo, regulier of in speciale bedrijfsarrangementen! Misschien ook iets voor jouw werkgever, organisatie, opleidingsinstituut of bedrijf?

Belangstelling in ons aanbod? Stuur een mail met jouw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en je krijgt per omgaande antwoord of neem contact op via 06-2972 5005.

 

Met sportieve groet,

Team JustGoo

Bij JustGoo hebben we van deze militaire trainingen een versie voor hardlopers van alle niveaus ontwikkeld.

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait