Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die op 14 oktober zijn aangekondigd worden de protocollen per JustGoo locatie aangepast. Deze worden zsm op deze pagina gepubliceerd.

 • JustGoo Corona bulletin

  Bij JustGoo hanteren we de corona-richtlijnen van de overheid zoals die zijn verwoord in de noodverordening van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

  Maatregelen per 15 december 2020:

  In de toespraak van premier Rutte is aangekondigd dat per 15 december 2020 Nederland in een complete lockdown gaat tot en met 19 januari 2021. Op 12 januari 2021 wordt in een persconferentie aangegeven of de maatregelen vanaf 19 januari 2021 worden gehandhaafd, versoepeld of verzwaard.  Het is niet toegestaan om met meer dan 2 personen te trainen. Helaas blijven alle trainingen dus afgelast.

   Vanaf 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 vervallen alle trainingen bij JustGoo. Dit geldt dus voor de hardloop en wandeltrainingen, maar ook voor de krachttrainingen en StartRunning trainingen.

  Het aanmeldsysteem voor de trainingen is en blijft dus off-line
   
  We houden jullie op de hoogte over alle ontwikkelingen in dit corona- bulletin!
   
  Attentie! Bij JustGoo doen we er alles aan om besmetting met het corona-virus te voorkomen. In verband met de oplopende besmettingen in binnen en buitenland graag dringende aandacht voor het volgende:

  1) als je in een land of gebied bent geweest waarvoor code oranje is afgegeven, dan verzoeken we je dringend om de 10 dagen quarantaine-regel na terugkomst te respecteren en de trainingen dus nog even over te slaan

  2) als je klachten hebt, laat je dan svp testen en hanteer ook dan de 10 daagse quarantaine maatregel. Sla de trainingen dan dus even over!

  3) onze kantine in Maastricht blijft tot nader order gesloten. Ook toiletten en kleedlokalen mogen niet worden gebruikt

  4) Het Koetshoes in Valkenburg is gesloten

  5) In Sittard is het BOSS huis gesloten 

   

  Lees in dit corona- bulletin de verdere informatie over de richtlijnen bij JustGoo:

  74780a19-ad0c-46bd-8bf6-8c14021fa28b.jpg

  Wat houden deze regels in:

  • De 1,5 meter afstandsregel blijft altijd van kracht. Het RIVM heeft aangegeven dat bij sporten tijdens de training hiervan kan worden afgeweken. Voor het hardlopen en wandelen vragen we dringend om ook tijdens de training je te houden aan voldoende afstand. Voor je eigen veiligheid én die van anderen. In ieder geval geldt altijd, ook tijdens de training: "Gebruik je gezond verstand".
  • Het aanmelden voor een training. Dit blijft verplicht en we stellen het zeer op prijs als je je, bij verhindering, ook afmeld. Hierdoor kunnen alle plaatsen door iedereen maximaal worden benut. Deze registratie wordt ook door de GGD gevraagd ivm een eventueel bron en contact onderzoek.
  • Het per groep starten op verschillende tijdstippen. Dit is dé manier om drukte te vermijden
  • Het aantal lopers of wandelaars per groep is maximaal 2

  Lees meer over de corona-maatregelen bij JustGoo

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait