Loading color scheme

Bij JustGoo gaan sporten en plezier hand in hand!

EVENEMENTEN

Wekelijks zijn er op elke locatie de reguliere groepstrainingen, met gelegenheid tot een gezellige nazit. De planning hiervan zie je per locatie op de pagina’s ‘Hardlopen’ en ‘Wandelen’.
 
Naast de reguliere groepstrainingen worden er ook elke maand wel een aantal ‘evenementen’ georganiseerd. Denk hierbij aan SurpriseTrails en SocialRuns / SocialWalks, waarbij in groepsverband een leuke tocht wordt gemaakt.
De maandelijkse SurpriseTrail is telkens op een andere locatie in het Limburgse Heuvelland of het ons omringende buitenland. Daar worden telkens twee uitdagende TrailRuns en een TrailWalk aangeboden met een leuk aantal hoogtemeters. Na afloop is er steeds de gelegenheid om de ervaringen met elkaar uit te wisselen onder het genot van een lokaal drankje.
Tijdens de SocialRuns en SocialWalks is de sportieve uitdaging iets minder groot, maar de gezelligheid na afloop zeker niet!
 
Deze meeste van deze evenementen zijn gratis voor leden met een B-abonnement (= onbeperkt trainen per week).
Leden met een A-abonnement (= 1x trainen per week) en mensen die geen lid zijn van JustGoo kunnen ook deelnemen, maar dan middels een 5 of 10 rittenkaart. Klik hier voor meer informatie over deze rittenkaarten.
Leden met een A- of B-abonnement kunnen zich aanmelden voor deze evenementen via de ledenportal "My JustGoo" (helemaal rechtsboven op deze webpagina).
Niet-leden melden zich aan middels een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Komende evenementen

06
juli
2022

SocialRun lang

06-07-2022 18:30 -20:00

De SocialRun op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Relaxte run van ongeveer 11km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe. 

Inloggen om in te schrijven

06
juli
2022

SocialRun kort

06-07-2022 18:30 -20:00

De SocialRun op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Relaxte run van ongeveer 8km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe

Inloggen om in te schrijven

06
juli
2022

SocialWalk

06-07-2022 18:30 -20:00

SocialWalk= SOCIAL DOG WALK Sibbe

De SocialWalk op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Het is een relaxte wandeling van ongeveer 6km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe.

Regelmatig komt echter de vraag of hondenmaatjes niet mee zouden mogen tijdens de SocialWalk. We gaan daarom een pilot doen om te proberen of dit haalbaar is. In een rustig tempo. Letterlijk en figuurlijk. Daarom maken we gedurende de maanden juni en juli van de SocialWalk in Sibbe (op de 1e woensdag v/d maand) een zogenaamde “Social Dog Walk”.

Hierbij willen we wel een aantal spelregels afspreken met de betreffende hondenbezitters:

  • zoals de naam al zegt mogen er alleen sociale honden mee, die gemakkelijk zijn in de omgang met mens en dier, goed gehoorzamen en geen overlast veroorzaken, niet tijdens de wandeling en niet tijdens de borrel na afloop. We vertrouwen erop dat de hondenbezitters hierin hun verantwoording nemen.
  • Er mogen maximaal 4 honden mee tijdens een wandeling. Honden moeten vooraf aangemeld worden door hun begeleider. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is pas akkoord na bevestiging door Justgoo. Justgoo behoudt zich het recht voor een aangemelde hond te weigeren.
  • Daarnaast moet de begeleider zichzelf via de reguliere weg op de site aanmelden. 
  • De hondenbegeleider blijft ten alle tijden en in alle omstandigheden zelf volledig aansprakelijk voor de acties van zijn/haar hond.
  • Voor vragen of onduidelijkheden vóór aanmelding contact opnemen met Justgoo.
  • Door de aanmelding van de hond verklaart de begeleider zich akkoord met bovenstaande afspraken

Inloggen om in te schrijven

09
juli
2022

Valkenburg 75-90 tweede zaterdag v/d maand

09-07-2022 9:30 -11:15

Elke 2e zaterdag v/d maand vertrekt de 'duurloop 75-90 minuten' vanaf een andere locatie.

Deze keer vertrekken we vanuit Gulpen voor een duurloop van ongeveer 14km die voor 80% over onverharde paden en wegen zal gaan. Parkeren kan op het Prins Willem Alexanderplein in Gulpen, verzamelen bij het standbeeld op ditzelfde plein en om stipt 09:30u starten we.

24
juli
2022

SurpriseTrailWalk

24-07-2022 9:00 -11:00

De SurpriseTrailWalk vindt plaats op elke vierde zondag van de maand en vertrekt steeds vanaf een andere locatie. Een uitdagend parcours van ongeveer 9 km met flink wat hoogtemeters zorgt steeds weer voor een mooie trail-ervaring.