Loading color scheme

Bij JustGoo gaan sporten en plezier hand in hand!

EVENEMENTEN

Wekelijks zijn er op elke locatie de reguliere groepstrainingen, met gelegenheid tot een gezellige nazit. De planning hiervan zie je per locatie op de pagina’s ‘Hardlopen’ en ‘Wandelen’.
 
Naast de reguliere groepstrainingen worden er ook elke maand wel een aantal ‘evenementen’ georganiseerd. Denk hierbij aan het RunnersCafé (informatieve thema-avonden), SurpriseTrails en SocialRuns / SocialWalks.
De maandelijkse SurpriseTrail is telkens op een andere locatie in het Limburgse Heuvelland of het ons omringende buitenland. Daar wordt een uitdagende TrailWalk met een leuk aantal hoogtemeters aangeboden en geregeld ook een tweetal TrailRuns. Na afloop is er steeds de gelegenheid om samen na te genieten met een lokaal drankje. Tijdens de SocialRuns en SocialWalks is de sportieve uitdaging iets minder groot, maar de gezelligheid na afloop zeker niet!

De reguliere groepstrainingen zijn onderdeel van het JustGoo-abonnement, onze evenementen zijn dat niet. Deze evenementen kunnen dan ook door zowel leden als niet-leden van JustGoo worden bijgewoond middels een 5- of 10-rittenkaart. Klik hier voor meer informatie over deze rittenkaarten.

 

Komende evenementen

Er zijn geen komende evenementen