Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Hardlooptrainingen

In Maastricht trainen we vanuit de hardloop-kantine aan de Oude Molenweg 23A in het schitterende heuvelland (Bemelen, Savelsbos). Kleedlokalen, toiletten en een kantine staan ter beschikking. Parkeren is geen probleem en de fiets kan veilig worden gestald. Na afloop van de training kan onder het genot van een kop koffie, thee, sportdrankje of iets fris (op zondag, zaterdag, vrijdag en woensdagochtend) nog gezellig worden nagepraat.

Overzicht trainingsdagen, tijden en niveau indeling

Locatie Maastricht, vanuit kantine aan de Oude Molenweg 23 A 

Trainingsdag  en tijd Niveau + soort training Trainer
 Maandagavond    
18.15 - 19.45 Rustige duurloop 45 à 60 min, tempo 8.5 à 9 km/uur Stefan
18.30 - 20.00 Rustige duurloop 45 à 60 min, tempo 9.5 à 10 km/uur

Hans

18.45 - 19.45 Krachttraining buiten Annemarie
     
Dinsdagavond    
18.30 - 19.45 Interval gevorderden-1 Wim of Linda
18.45 - 20.00 Interval gevorderden-2 Jo
19.00 - 20.15 Interval gevorderden-3 Peter
     
Woensdagochtend    
09.15 - 10.30 Interval gevorderden-1 Wim
09.30 - 10.45 Interval gevorderden-2 John
09.00 - 10.15 Interval gevorderden-3 Jo
     
Woensdagmiddag    
16.30 - 17.30 Jeugdtraining (10 - 15 jaar) Ricardo
     
Woensdagavond    
18.30 - 19.45 Interval gevorderden-1 Wiliam
18.45 - 20.00 Interval gevorderden-2 Frank
19.00 - 20.15 Interval gevorderden-3

Hans

     
Donderdagavond    
18.45 - 19.45 Krachttraining buiten Annemarie
     
Vrijdagochtend    
09.15 - 10.45 Wandeltraining, ca. 1.5 uur Yvonne of John
09.30 - 10.45 Duurloop 30 à 45 min John of Ton 
09.00 - 11.30 Duurloop 45 à 60 min Wim
     
Zaterdagochtend    
08.30 - 10.30 Duurloop 1.5 à 2 uur, tempo gem 10.5 km/uur Peter
08.45 - 10.45 Duurloop 1.5 à 2 uur, tempo gem. 9,5 km/uur Hans
09.00 - 10.30 Duurloop 75 à 90 min Ben, Lianne
09.15 - 10.45 Duurloop 75 à 90 min Stefan
09.15 - 10.45 Duurloop 60 à 75 min diverse trainers
09.30 - 10.45 Duurloop 45 à 60 min John
09.45 - 11.00 Duurloop 30 à 45 min Wim
09.30 - 11.00  Wandeltraining ca. 1.5 uur Janine
     
Zondagochtend    
08.45 - 10.30 Duurloop 1.5 à 2 uur tempo gem. 9 à 9.5 km/uur Hugo 
09.00 - 11.00 Duurloop 60 à 75 min, tempo 9 à 9.5 km/uur Manon
09.15 - 10.30 duurloop 45 à 60 min, tempo 8.5 à 9.5 km/uur William
09.30 - 10.45 duurloop 30 à 45 min, tempo 8.0 à 9.0 km/uur John
09.45 - 11.00 Duurloop tót 30 min, tempo 8.0 à 9.0 km/uur Wim
     

Hardlooptraining locaties

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait