Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Beste aspirant hardloper, 

Altijd al willen gaan hardlopen, maar er nooit toe gekomen? Bij JustGoo beginnen 25 september 2021 weer de bekende StartRunning cursussen op onze locaties GeulleMaastricht, Sittard, Valkenburg. Klik op de plaatsnaam en je ziet direct alle info van de locatie.

StartRunning is dé manier om te leren hardlopen. Dat gebeurt onder de deskundige en ervaren begeleiding van onze trainers. Deze cursus (8 weken, 2 x trainen per week) is een echte kennismaking met het hardlopen; je bouwt conditie op, werkt aan je techniek en houding en je leert op een veilige en verantwoorde manier de kneepjes van het blessurevrij hardlopen.

Samen met je medebeginners ga je in de groep aan de slag, je bent lekker buiten bezig en op een heel ontspannen en gezellige manier zul je merken dat je na de eerste 8 weken al 2.5 kilometer aan één stuk kunt hardlopen. Na de training is er steeds gelegenheid om gezellig bij een kop koffie na te praten!

De cursus duurt 8 weken en je kunt 2 x per week trainen voor in totaal € 39,50.  Ná die 8 weken is er uiteraard een vervolgprogramma. Dit KeepRunning schema sluit naadloos aan bij StartRunning en begeleidt jou naar het eerstvolgende doel: een run van 5 km! 

Geniet op een gezonde manier van het prachtige landschap en ga lekker naar buiten met StartRunning. Voor velen een echte stap naar een ander leven!

Indien er specifieke vragen zijn, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel met Erwin Spijkers van JustGoo: 06-27 92 50 05.

Hopelijk zien we je vanaf september tijdens de trainingen!

 

Aanmelden

 

 

 

 

 

 

StartRunning locaties

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait