Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Beste aspirant hardloper,

Altijd al willen gaan hardlopen, maar er nooit toe gekomen?

Inschrijving voor de StartRunning cursussen van september 2020 is helaas niet meer mogelijk!

StartRunning is dé manier om te leren hardlopen. Dat gebeurt onder de deskundige en ervaren begeleiding van onze trainers. Deze cursus is een echte kennismaking met het hardlopen; je bouwt conditie op, werkt aan je techniek en houding en je leert op een veilige en verantwoorde manier de kneepjes van het blessurevrij hardlopen.

De cursus duurt 8 weken en je kunt 2 x per week trainen. Kosten van deze cursus zijn € 27,50

Samen met je mede beginners ga je in de groep aan de slag, je bent lekker buiten en op een heel ontspannen en gezellige manier zul je merken dat je na de eerste 8 weken al 2.5 kilometer aan één stuk kunt hardlopen. Na de training is er steeds gelegenheid om gezellig bij een kop koffie na te praten!

Ben je nu al gemotiveerd, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ter attentie van Roland Harmsen. We bevestigen je aanmelding en je ontvangt alle specifieke informatie van de cursus.

Indien er specifieke vragen zijn, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Roland Harmsen van JustGoo: 06-42 15 53 54

 

 

 

 

 

 

 

StartRunning locaties

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait