Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Hardlopen
Samen hardlopen maar toch op eigen niveau, dat kan bij de loopgroepen van JustGoo.De trainingen worden gegeven op 4 locaties op verschillende momenten in de week. Onder "hardlooptraining" vindt u bij de locaties alle informatie over trainingsdagen, tijdstippen, niveau etc.

Wandelen
Voor de wandeltrainingen bij JustGoo kunt u terecht in Maastricht en Valkenburg. Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Onder begeleiding van ervaren en professionele trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van fitheid en conditie. Klik op de locatie onder de rubriek "wandeltrainingen" voor alle gegevens.

Krachttraining
Iedere maandagavond in Maastricht en Valkenburg geeft JustGoo hardloop ondersteunende krachttraining. Trainingstijden van april t/m september van 18.45 tot 19.45 uur. Hardloop krachttraining is belangrijk voor een goede hardlooptechniek, preventie van blessures en het versterken van beenspieren, bekkenspieren en "core" spieren (buik, rug, borst en schouders). 

Hardlooptraining voor jeugd
Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar deelnemen aan pittige, speelse en vooral leuke hardlooptrainingen. Kampioen en 'local hero' Ricardo Floris geeft deze training in Maastricht. Iedereen mag gratis 2 x mee rennen. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe spontaan een paar keer mee!
Data: iedere woensdagmiddag, behalve in de vakantieweken. Locatie Maastricht: van 16.30 tot 17.30 uur, vanuit de hardloopkantine van JustGoo aan de Oude Molenweg.

 

 

Voor tarieven en voorwaarden: zie Lidmaatschappen

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait