Loading color scheme

Trainen voor Maastrichts Mooiste 2023

trainingsaanbod overdag

Goed voorbereid aan de start!

Maastrichts Mooiste is al jaren het grootste en gezelligste hardloopevenement in Maastricht. De verschillende afstanden voeren door de historische binnenstad en het prachtige buitengebied van de mooiste stad in Limburg. En met het 'Aon de geng-pakket' van JustGoo bereid jij je optimaal voor hierop. Zo sta jij 11 juni met een glimlach aan de startstreep én op de finishfoto!       

Doe jij al aan hardlopen, ben je (nog) geen lid van JustGoo maar wil jij de komende weken wel toetrainen naar Maastrichts Mooiste? Meld je dan via onderstaande link aan voor het speciale voorbereidingsprogramma van JustGoo. 

        Aon de geng-pakket

Doe jij momenteel nog niet aan hardlopen en ben je een (her-)beginnende hardloper? Dan is ons StartRunning-programma meer geschikt voor jou.

Het complete 'Aon de geng-pakket' bestaat uit:

  • gedurende 10 weken: twee groepstrainingen per week (van 01 april t/m 10 juni 2023)
  • parcoursverkenning op 31 mei 2023
  • deelname aan Maastrichts Mooiste op 11 juni 2023

Tijdens de groepstrainingen is er veel aandacht voor intervaltraining, duurlooptraining en core stability. Dankzij dit complete trainingsprogramma zal jouw lichaam op 11 juni helemaal klaar zijn voor een leuke run door deze prachtige setting. Trainen in een groep is zóveel leuker dan alleen trainen, het motiveert en stimuleert ontzettend. Ook leer je tijdens de groepstrainingen veel mensen kennen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Deze groepstrainingen kun je zowel bij JG-Maastricht volgen als bij JG-Sittard, JG-Bunde en JG-Valkenburg. Tussendoor veranderen van trainingslocatie of een training op een andere dag inhalen Het is allemaal mogelijk bij JustGoo.

Op woensdagavond 31 mei 2023 vindt de parcoursverkenning plaats. Wil jij op 11 juni niet voor (heuvelachtige) verrassingen komen te staan? Of is dit misschien jouw eerste wedstrijd en ben je nog een beetje nerveus of het wel gaat lukken om de  wedstrijd uit te lopen? Speciaal daarvoor organiseert JustGoo deze parcoursverkenning. Bij aanvang worden de deelnemers na een korte tekst en uitleg gesplitst in lopers voor de 5 km, 10 km en 10 Engelse mijl. Per afstand zijn er meerdere JustGoo-trainers die elke groep begeleiden. Vanzelfsprekend zal er vooraf een goede warming-up zijn en een gedegen cooling-down na afloop. De parcoursverkenning wordt nagenoeg geheel hardlopend afgelegd, maar in een rustig tempo. Daarbij wordt er onderweg een paar keer kort stil gestaan voor belangrijke uitleg over de route, drankposten etc. In ieder geval geldt bij de parcoursverkenning: Samen uit, samen thuis! 

Op 11 juni is het dan zo ver en ga jij met jouw deelname genieten van het gezelligste hardloopevenement in de Limburgse hoofdstad: Maastrichts Mooiste. Voorafgaand aan de start is er een gezamenlijke warming-up waarna het startschot eindelijk zal klinken. Tijdens Maastrichts Mooiste zal een aanzienlijk aantal (beginnende) hardlopers van JustGoo in groepsverband deelnemen aan de 5 km. Deze groep zal gedurende die hele afstand begeleid worden door meerdere trainers van JustGoo. Zowel voor als tijdens de run zullen de trainers hun ruime ervaring en kennis delen met jou waardoor je meteen zult ervaren dat de tips en aanwijzingen van ervaren hardlooptrainers bijdragen aan nóg meer loopplezier.

Het JG MM-arrangement is er in 3 pakketten:

pakket       groepstrainingen       parcoursverkenning       deelname MM       pakketprijs
5 km   10 groepstrainingen   inbegrepen, 31 mei   5 km run   € 70,-
10 km   10 groepstrainingen   inbegrepen, 31 mei   10 km run   € 75,-
10 Em   10 groepstrainingen   inbegrepen, 31 mei   10 Em run   € 80,-

De GROTE kleine lettertjes bij bovenstaande pakketten:

  • er worden twee groepstrainingen per kalenderweek aangeboden
  • gemiste trainingen kunnen in dezelfde kalenderweek (eventueel op een andere JG-locatie) worden ingehaald
  • er vindt geen restitutie/compensatie plaats van eventueel gemiste groepstrainingen
  • groepstrainingen worden zowel in Maastricht, Valkenburg, Sittard als Bunde aangeboden
  • alle parcoursverkenningen vinden plaats op dezelfde dag: woensdag 31 mei 2023
  • elk pakket is inclusief medaille, mits de finish vóór de tijdslimiet wordt gepasseerd (details op deze plek)
  • onderweg zijn er verzorgingsposten en na afloop een lekker stuk Limburgse vlaai

Meld je nu aan voor jouw eigen 'Aon de geng-pakket' en verschijn goed voorbereid aan de start van Maastrichts Mooiste!

            Ik wil mijn 'Aon de geng-pakket'!