Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Trainingen week 43, van maandag 19 oktober t/m zondag 25 oktober 2020

De gezamenlijke trainingen bij JustGoo gaan niet door wegens de corona richtlijnen

Deze week wellicht wat regenachtig maar aangename temperaturen om te wandelen en hardlopen. Prima weer om te trainen, helaas in je uppie of maximaal met 4 personen in een groepje.

Graag attentie voor het aantrekken van hesjes en verlichting in de avondtrainingen. Rond 19.00 uur begint het al aardig donker te worden.

Lees ook de informatie hieronder zodat je weet wat je kunt verwachten als de voorspellingen niet geheel uitkomen, en er andere afwegingen gemaakt moeten worden.

De weersomstandigheden kunnen heel plaatselijk en ook qua tijd enorm verschillen. Belangrijk is dan natuurlijk dat je zelf je eigen inschatting maakt en soms beter een training kunt overslaan. Bij JustGoo gaan de trainingen altijd door, behalve als er sprake is van echt gevaarlijke omstandigheden. Meestal is dan ook het nationale hitteplan van kracht.

Als trainingen worden afgelast dan wordt dit kenbaar gemaakt via de nieuwsbrief, in de aanmeld module en via dit artikel op de site

  • Nieuw is natuurlijk dat we in deze tijden allemaal op verschillende tijdstippen starten en het weer onverwacht kan omslaan. In dit soort gevallen zal de trainer bepalen of het verantwoord is een training door te laten gaan. Het is dan dus ook mogelijk dat een training op het laatste moment kan worden afgelast
  • Indien er sprake is van waarschuwingscodes geel, oranje of rood, raadpleeg dan de website over het eventueel algeheel afgelasten van trainingen. Ook hiervoor kun je terecht in de rubriek "ledennieuws".
  • Op de site staan tevens de nodige tips over het omgaan met extreem weer

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait