Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Als aanvulling op eerdere buitenlandse reizen, lanceren we nu ook in het voorjaar een (bus)reis naar een hardloop evenement. De keuze voor 2020 is gevallen op de avond hardloopwedstrijden in de stad Luxemburg.

Deze wedstrijden (hele marathon, halve marathon, estafette marathon team run met 4 personen, 5 km run als team van 3 personen) worden op zaterdagavond 23 mei 2020 (vanaf 19.00 u) gehouden.

  • Het JustGoo Luxemburg arrangement omvat het volgende:
  • Vervoer per luxe touring car van JustGoo locatie Maastricht naar Luxemburg op zaterdag 23 mei 2020 (vertrek 12.00 u), en vervoer terug op zondag 24 mei 2020 (aankomst ca. 15.00 u). Tijdens de terugreis hebben we een toeristen stop in Echternach.
  • Verblijf in het IBIS Luxembourg Aeroport 3* op basis van logies en ontbijt, zie www.hotel-ibis-luxembourg.com
  • De wedstrijdinschrijving, inclusief verzorging en een medaille en alleen bij de 5 km team run ook nog een officieel finisher T-shirt.
  • De tijdregistratie gebeurt met een ChampionChip. Als je zelf geen eigen ChampionChip hebt, huur je die bij registratie (verplicht). Bij de estafette marathon team run en de 5km team run is de chiphuur in de prijs inbegrepen (gebruik van een eigen ChampionChip is bij deze twee wedstrijden niet mogelijk). Bij inlevering van de chip na afloop wedstrijd krijg je € 5,00 retour.
  • Bus vervoer van hotel naar wedstrijd en terug naar het hotel.
  • Bezorging van wedstrijdnummer en runners bag in het hotel.
  • Een geschenk(je) als herinnering is inbegrepen.

De kosten zijn:

Hotel en bus vervoer op basis van: Prijs per persoon
Eenpersoonskamer € 160,00
Tweepersoonskamer € 110,00
Driepersoonskamer € 110,00
   
Wedstrijd:  
Registratie hele marathon deelname € 53,00
Registratie halve marathon deelname € 34,00
ChampionChip huur (optioneel voor marathon en halve marathon) € 13,00
Registratie estafette marathon deelname (op basis van 4 personen), inclusief team ChampionChip € 30,25
Registratie 5 km Run for Success deelname (op basis van 3 personen), inclusief ChampionChip en T-shirt per persoon € 32,00
Naam gravering in medaille
(OPTIONEEL)
€ 12,00
Luxemburg wedstrijd T-shirt
(OPTIONEEL)
€ 23,00


De wedstrijd deelname prijs wordt gedurende de tijd, in aanloop naar de wedstrijd datum, regelmatig verhoogd. De genoemde prijzen zijn de prijzen per september 2019. Na het vollopen van een registratie batch (batches variëren in aantal per wedstrijd discipline) worden de prijzen voor de volgende batch met € 5,00 verhoogd. Wees er snel bij i.v.m. de prijs en einde registratie (wanneer is afhankelijk van de (inter)nationale belangstelling en dus onbepaald, vol is vol).

Aanmelden (per kamer) kan via onderstaande button.

Aanmelden

Na aanmelden krijg je van Henny Herps, de coördinator van JustGoo Luxemburg Evenement, een betaalverzoek (particulieren iDeal betaling) die je via internet bankieren kan voldoen. Indien een andere wijze van betaling gewenst is horen we dat graag. De aanmelding is pas definitief na betalen.

Deze aanbieding geldt tot 1 april 2020.

JustGoo Evenementen Team

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait