Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

JustGoo gaat op 5 april 2020 met een stevige delegatie naar de marathon van Rotterdam. Voor alle info over de kick-off, het programma, het schema etc etc:

1) Op donderdagavond 12 december a.s.is de kick off in de vorm van een informatiebijeenkomst in onze kantine te Maastricht. Heb je belangstelling om mee te trainen en wil je meer informatie laat je dan op deze avond uitgebreid informeren en maak ook al kennis met je medelopers.

Ter overdenking vooraf: Om op 5 april 2020 goed voorbereid aan de start van de marathon te komen is het van belang dat je een afweging maakt of de voorbereidingen hiervoor in jouw "leefritme" ingepast kunnen worden. Een heel belangrijk criterium voor de JustGoo als organisatie is ook of je überhaupt al toe bent aan het lopen van deze lange afstand. Om het schema te kunnen volgen, hanteren wij het criterium dat je een halve marathon met gemak kunt uitlopen in een tijd van 2 uur a 2.15 uur. De trainingen worden gelopen in een tempo tussen 9.5 en 10.5 km/uur.

2) Het programma ziet er als volgt uit:

  • Donderdag 12 december 2019, van 19.00 tot 21.00 uur de kick-off mt alle relevante informatie over de voorbereidingen, tevens kennismaking met de andere lopers die het schema gaan volgen. Aan de orde komen o.a. het schema, de trainingsdagen, uitreiken JustGoo info-brochure, te behalen eindtijd etc.
  • Zaterdag 14 december 2019, 's ochtends om 9.00 uur de eerste gezamenlijke training
  • Van 14 december 2019 tot en met 30 maart 2020 wordt 4 x per week getraind, op maandag, woensdag, donderdagavond en de zaterdagochtend. Inhoudelijk wordt alles op 12/12 tijdens de kick-off duidelijk uitgelegd.

3) Heb je nu al belangstelling om mee te trainen en kom je naar de kick-off bijeenkomst op 12 december, meld je dan aan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , ter attentie van Roland Harmsen. Eerst nog vragen; bel of mail dan met Roland Harmsen van JustGoo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42155354

 

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait