Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Beste sportvrienden, 

Het is weer zo ver!
JustGoo kan weer, na twee moeilijke corona jaren, externe loop- en reisevenementen organiseren. Traditiegetrouw gingen we in pre-coronatijd rond 1 oktober met een bus vol enthousiaste JustGoo leden en introducées naar Luik. Dit jaar gaan we een andere richting uit: naar Kerkrade.

Wij hebben een mooi hardloop- en wandelevenement voor jullie uitgewerkt: de Viva la Vida Run in Kerkrade op zondag 26 september met hardloopafstanden van 6, 10 km en 10 Engelse mijl (16,1 km) en een wandeltocht van ca. 10 km. We gaan als groep middels een touringcar naar Kerkrade met als opstapplaatsen Maastricht/Scharn en Valkenburg.

Programma op zondag 26 september 2021:

9.30 uur Vertrek bus op parkeerplaats voetbalclub Scharn/Maastricht
10.00 uur Vertrek bus bij Karwei Valkenburg, De Valkenberg 16
10.30 uur Aankomst Kerkrade
11.00 uur Start wandelen
12.00 uur Start 10 Engelse mijl
12.50 uur Start 10 km
14.15 uur Start 6 km
15.30 uur Vertrek bus in Kerkrade

Aanmelden:

 • Inschrijven voor de wedstrijd dien je zelf te doen via de website www.vivalavidarun.nl
 • Aanmelden voor de busrit naar Kerkrade v.v. doe je via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
  Let op: neem mondmasker mee voor in de bus (mogelijk nog verplicht)!

Kosten deelname:

 • Kosten inschrijven voor 21 september:
  Dit is dan ook de datum waarop annuleren van de wedstrijdinschrijving nog mogelijk is. Indien door de overheid een maximum aan het aantal deelnemers gesteld wordt, hanteert de Kerkraadse organisatie de volgorde van inschrijfdatum.
  • Hardlopen 6 km (€9), 10 km (€11) en 16,1 km (€12,50); hiervoor krijg je tijdsregistratie, verzorging tijdens de wedstrijd en een medaille.
  • Wandelen: 10 km (€17,50), hiervoor krijg je een mooie wandelroute en onderweg 5 maal een drankje en/of hapje aangeboden.
  • De eigen bijdrage voor de JustGoo busreis is €5,--. Na aanmelden krijg je een betaalverzoek (tikkie). Jouw plek in de bus is pas gereserveerd na betaling van dit tikkie.

Voor verdere vragen en hulp kan je contact opnemen met de coördinator travel/events van JustGoo (Henny Herps, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait