Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

JustGoo trail Run: een keer per maand op zondag !! Voor iedereen toegankelijk. 

Deze maand, juni 2019, is er geen trail op zondag. In juli maken we het goed en is er op 7 én 28 juli een zondagse trail!

Zondag 7 Juli 5:30!!: Half zes in de ochtend dus!!

Urban trail in Maastricht bij zonsopkomst, super vroeg en super leuk

We verzamelen op de parkeerplaats Kennedybrug-Maasboulevard aan de ZUID kant, dus richting St Pieter!

Deze trail wordt ondanks dat deze zo vroeg bij zonsopgang begint, altijd als zeer bijzonder ervaren. Wij gaan door de stad rennen terwijl de laatste personen die zijn wezen stappen terugkeren. Verder is er eens in het centrum vrijwel niemand op straat. Menige Maastrichtenaar is bij deze loop op bijzondere plekken gekomen waar hij nog nooit was geweest.

Na afloop nemen we langs de maas een gezamenlijke picknick, iedereen is welkom om iets te eten of drinken mee te nemen. We lopen maximaal 11km in een zeer rustig tempo en er zijn praktisch geen hoogtemeters op een kort trappetje na zoals bij de hoge fronten.

Aangezien er op dit tijdstip geen openbaar toilet geopend is, gebruiken wij de hoge fronten als natuur pitstop.

Deze trailloop is een groepsloop en voor iedereen toegankelijk. Een typische GROEPS-snelheid is dit keer rondom de 7-8km/u met tussendoor stoppen en wandelen op trailpaden. Ben je een snellere loper, dan is er ruim gelegenheid om je eigen versnellingen te doen en de achterliggende lopers op te dweilen. Ben je juist degene die achteraan loopt, dan heb je ook een belangrijke functie: de groep gaat niet te snel! Wees dan alert op je eigen rustige tempo en blijf naar je eigen kunnen luisteren.

Niet Justgoo-leden betalen een bijdrage van €5,- ter plekke contant af te rekenen. Meld je aub ALTIJD aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

We vertrekken op tijd, dus stipt om 5:30!

 

Zondag 28 Juli 10:00:

Maandelijkse zondag trailloop Justgoo vanuit Beek (Genhout)

Verzamelen om 10.00 uur bij Ut Ies Sjöpke, Grootgenhouterstraat 15, 6191 NT Beek

Lengte van het parcours is 10,6km, met 134 hoogtemeters

Ingeklemd tussen Spaubeek en Maastricht Airport ligt Genhout, een oase van rust.

 

Niet Justgoo-leden betalen een bijdrage van €5,- ter plekke contant af te rekenen. Meld je aub ALTIJD aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We vertrekken op tijd, dus stipt om 10:00!

Zoals altijd is deze trail voor iedereen toegankelijk. Gratis voor JustGoo leden, ongeacht het abonnement. Niet JustGoo-ers betalen € 5.00. Dit bedrag kun je aan de trainer betalen.

De trail gaat onder alle weersomstandigheden door. Vertrektijd 10.00 uur. We vertrekken op tijd.

Aanmelding verplicht door middel van een email met naam, emailadres en telefoonnummer aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait