Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Beginnen met hardlopen in Maastricht!

In Maastricht wordt de cursus StartRunning - Beginnen met Hardlopen- vanuit sportpark Bemelerweg in de wijk Scharn gegeven. Van daaruit trainen we in het prachtige gebied tussen Maastricht en Bemelen, richting Ambyerheide en het Savelsbos.

De StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen in Maastricht - van het voorjaar 2019, is reeds begonnen en je kunt helaas niet meer inschrijven.

In de eerste week van september 2019 begint de volgende cursus. Alle informatie staat per 1 juli 2019 op deze pagina

 Voor de locatie Maastricht staan hier alle gegevens op een rijtje:

  • Locatie: hardloop kantine Sportpark Bemelerweg in Scharn Maastricht, gelegen aan de Oude Molenweg 23A
  • Start cursus: data per 1 juli 2019
  • Dagen: weekend trainingen op vrijdag, zaterdag en zondag, doordeweeks op dinsdag en woensdag
  • Tijden: ochtend trainingen van 09.30 tot 11.00 uur, in de avond van 18.30 tot 20.00 uur
  • Cursusprijs: € 25,00
  • Aanmelden: mogelijk per 1 juli 2019
  • Eerst méer info? 
    • mail of bel met Roland Harmsen van JustGoo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-42 15 53 54

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen, neem dan contact op met JustGoo Running en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hierbij alvast enkele nuttige tips als opmaat naar de StartRunning Cursus - Beginnen met hardlopen.

De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door. Om veilig aan de cursus StartRunning / Beginnen met Hardlopen te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) in Maastricht.

Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets. Vooral op zaterdag- en zondagochtend is het een drukte van belang bij Sportpark Bemelerweg, en dus ook rondom onze kantine aan de Oude Molenweg. Het is erg verstandig te voet of per fiets te komen. Kleding en andere spullen kan je achterlaten tijdens de training (let op: laat waardevolle spullen thuis). Kleedlokalen gaan op slot en in de kantine is bezetting aanwezig. Ook fietsen kunnen veilig worden gestald.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden. In Maastricht kun je hiervoor terecht bij Lopers Company Maastricht aan de Scharnerweg of Ron for Run in de Rechtstraat.

Doorgaan met trainen: ná deze cursus StartRunning / Beginnen met Hardlopen, kun je bij JustGoo Running terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning/ Beginnen met Hardlopen clinics krijg je alle informatie.

StartRunning locaties

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait