Loading color scheme

Chianti Classico Siena

Hardlopen en wandelen in een betoverend landschap vol glooiende, groene heuvels met rode wijngaarden, hoge cypressen en middeleeuwse dorpjes. In oktober 2023 bezoekt JustGoo Travel een uniek evenement in een van de mooiste streken van Italië: Siena in Toscane.

Lees meer

Kledinglijn JustGoo

De kledinglijn van JustGoo is verder uitgebreid met een aantal leuke kledingstukken. Naast de vertrouwde azur-blauwe loopshirts zijn er nu ook Craft-hoodies, caps en mutsen verkrijgbaar met het logo van JustGoo. 

Lees meer

Sporten met korting via de werkgever

Weet jij of jouw werkgever een tegemoetkoming geeft voor jouw sportabonnement bij JustGoo? Sporten 'via de werkgever' scheelt jou al snel 37% in kosten en is niet langer beperkt tot bedrijfsfitness of sportscholen waar de werkgever een contract mee heeft afgesloten.

Lees meer

AllStars Running voor senioren

Elke vrijdagochtend beleeft een groep van ongeveer 15 senioren veel plezier met een aangepaste vorm van hardlopen. Er wordt steeds begonnen met een kort praatje bij een kop koffie/thee in het JG SportCafé Scharn, waarna er een uur lang lekker getraind wordt met laagdrempelige loopvormen en veel aandacht voor coördinatie en kracht.

Lees meer

Sport met korting via BenVitaal

Sporten met korting via de werkgever komt nu voor nog meer mensen binnen handbereik doordat JustGoo en BenVitaal de handen ineen slaan. Sporten 'via de werkgever' scheelt jou maandelijks een leuk bedrag en wordt nu wel heel aantrekkelijk, ook voor werkgevers! Benieuwd of ook jij hier gebruik van kunt maken via jouw werkgever?

Lees meer

Krachttraining voorjaar en zomer

Voor hardlopers én wandelaars

Krachttraining is belangrijk voor een goede looptechniek en loophouding tijdens het wandelen, hardlopen en trailrunnen. Door het versterken van beenspieren, bekkenspieren en "core" spieren (buik, rug, borst en schouders) wordt ook het risico op langdurige blessures aanzienlijk verkleind. Vanaf 01 april 2023 zullen de krachttrainingen weer in de buitenlucht gaan plaatsvinden, op jouw eigen yogamatje.

Lees meer

Trainen voor Siena & Road 2 Siena

Tijdens de komende Siena-reis in oktober gaan de deelnemers genieten van het prachtige Toscaanse heuvelland. In de aanloop hier naartoe organiseert JustGoo 3 trainingslopen in het net zo prachtige Limburgse heuvelland, zowel voor leden als niet-leden van JustGoo. Vergelijkbaar met de Road 2 Rotterdam is deze Road 2 Siena dé ideale voorbereiding op de Chianti Classico Siena, of de TrappenMarathon, of de BearTrail, of de Enci Bergloop, of...... 

Lees meer

Trainingsschema Siena 13 km

Op verzoek is er een standaard trainingsschema opgesteld richting de 13 km-trail van Siena. Of je nou 2x, 3x of 4x per week wilt trainen, onderstaand schema helpt jou met een verantwoorde opbouw.

Lees meer
Wandelgroepen

Wandelgroepen van JustGoo

Dat wandelen goed voor je is, zal bijna niemand ontkennen. Bij de wandelgroepen van JustGoo in Valkenburg en Maastricht kun je in een leuke groep genieten van al dat goeds!

Lees meer