Loading color scheme

Ljubljana Marathon Running Event 2022

Ga jij dit najaar mee op hardloopavontuur achter het voormalige 'ijzeren gordijn'? Tijdens het weekend van 22 en 23 oktober vindt het Ljubljana Marathon Event 2022 plaats in de hoofdstad van Slovenië. Ljubljana staat bekend om zijn kleine, mooie binnenstad met veel bijzondere gebouwen (vaak een mix van barok en jugendstil, maar ook renaissance en classicisme) en de Tromostovje (drie bruggen) onder aan de kasteelheuvel van Ljubljanski Grad.

Lees meer

Krachttraining voor hardlopers en wandelaars

Van maandag 07 februari tot en met  maandag 04 april 2022 zal de krachttraining van trainster Annemarie in Maastricht steeds plaatsvinden in een prachtige zaal van Buurtcentrum Nazareth. Het adres hiervan is Miradorplein 39, 6222 TE Maastricht. Daarna is de krachttraining op het grasveld van de sportaccommodatie aan de Oude Molenweg 23a in Maastricht.

Lees meer
Wandelgroepen

Wandelgroepen van JustGoo

Dat wandelen goed voor je is, zal bijna niemand ontkennen. En vanaf januari 2022 kun je voor nog meer wandelplezier bij de wandelgroepen van JustGoo terecht in Valkenburg en Maastricht.

Lees meer
5- en 10-rittenkaart

Nieuw: de 5 of 10 rittenkaart

De laatste tijd ontvangen we geregeld vragen van mensen die willen deelnemen aan de SurpriseTrail of een SocialRun / SocialWalk zonder dat ze meteen het bijpassende lidmaatschap willen nemen.

Lees meer
trainingsaanbod overdag

JustGoo in 2022

Ondanks (of misschien wel juist dankzij) de tijdelijke lockdown van Nederland kijkt JustGoo al met veel plezier vooruit naar komend jaar. Wij hebben er namelijk alle vertrouwen in dat 2022 op veel gebieden een aangenamer jaar zal worden dan 2021 en met name verheugen wij ons op de komende hardloop- en wandelevenementen. Wil jij ook aan zo een evenement deelnemen en heb je een bepaald doel voor ogen? Lees dan snel verder!

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Conditie verbeteren door gerichte training

Tijdens het trainen voor hardloop- en wandelevenementen streven we ernaar om de 'conditie' te verbeteren. En met conditie wordt dan meestal bedoeld in hoeverre een persoon in staat is om intensieve inspanning langere tijd vol te houden. Een verbeterde conditie kan dus op twee verschillende dingen duiden:

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Klinkt dit als muziek in jouw oren?

Met veel plezier zien wij dat een groot deel van jullie tijdens deze Covid-periode blijft doortrainen, alleen of in tweetallen. Om al deze volhardende leden een beetje te ondersteunen hebben wij een aantal fijne afspeellijsten samengesteld.

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Hartverwarmende pompoensoep

 

We volgen met zijn allen het Covid-nieuws op de voet. Allemaal kijken we uit naar de aankondiging dat we vanaf half januari de groepstrainingen weer mogen hervatten, of wordt het misschien toch een beetje later? Op dit moment lijkt het erop dat het op dat punt nog kan vriezen of dooien (wat een toepasselijk spreekwoord in deze tijd).

Om toch het JustGoo-gevoel een beetje te delen met elkaar, volgt hier het recept van de originele JustGoo KerstRun-pompoensoep. Gelijk willen we zo de vele JustGoo-doorzetter, die ook deze dagen in hun eentje of in tweetallen wekelijks hun trainingen afwerken, een warm hart onder de riem te steken. Eet smakelijk!! 🎃

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Kortingsactie voor Maastricht Mooiste

Op zondag 12 juni 2022 zal Maastrichts Mooiste weer plaatsvinden. De verschillende afstanden voeren door de historische binnenstad en het prachtige buitengebied. Met 3 afstanden is er voor ieder wat wils. En leden van JustGoo krijgen korting op de aanmeldkosten!

Lees meer