Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

We blijven deze richtlijn gewoon volgen. Zeker nu de besmettingen weer oplopen willen we graag dat het aantal deelnemers per groep niet meer dan 14 bedraagt.

Van 14 oktober tot en met 1 november 2020 kan er niet worden aangemeld omdat in deze periode alle trainingen zijn afgelast.

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die op 14 oktober zijn aangekondigd worden de protocollen per JustGoo locatie aangepast. Deze worden zsm op deze pagina gepubliceerd.

Kies hieronder de locatie waar u wilt trainen:

Eerst een paar algemene opmerkingen:

 • De aanmelding is verplicht. Ben je niet aangemeld, dan kun je niet meedoen aan een training
 • Aanmelden kan steeds twee weken vooruit.
 • De basis voor de aanmelding is het schema “trainingsoverzichten" op de startpagina van de website
 • Op het trainingsoverzicht staan vermeld:
  • De training per dag en per tijd
  • Let op! Er wordt niet meer gezamenlijk verzameld. Alle trainingen starten op verschillende tijdstippen
  • Op het trainingsoverzicht staat zo veel mogelijk de naam van de vaste trainer vermeld. In deze moeilijke tijden moeten we regelmatig switchen, waardoor er een andere trainer op de locatie wordt ingezet
  • Het kan dat een gehele training vervalt. Dit door ziekte, werk, vakantie etc. van een trainer.  We zijn helaas wat minder flexibel in de bezetting.  Als dit het geval is dan zal dit worden vermeld.

De procedure is als volgt:

 1. Vanaf de homepage van JustGoo (justgoo.nl) klik op de knop Aanmelden Trainingen
 2. Kies op welke locatie je wilt trainen
 3. Kies in het overzicht de gewenste dag en training:
  1. Meer informatie over die training krijg je via de knop “Details” of door op de naam van de training te klikken.
Op de “Details” pagina kun je zien hoeveel plekken er voor een training beschikbaar zijn, hoeveel mensen er al ingeschreven hebben en hoeveel beschikbare plekken er nog zijn.
   Verder kun je hier ook zien, wanneer de inschrijving start (Registratie Startdatum) en voor welk moment je ingeschreven moet hebben.
Op deze pagina tref je verder het JustGoo trainingsprotocol voor de betreffende locatie aan en links naar websites voor meer informatie. Lees deze informatie GOED door.
  2. Direct inschrijven kan door op de knop “Inschrijven” te klikken. Deze knop is voor elke training beperkt beschikbaar tot uiterlijk de dag voor de training, 18.00 uur of tot het moment dat de training volgeboekt is.
 4. Als je op “Inschrijven” hebt geklikt, krijg je een kort formulier te zien. In dit formulier is alle gevraagde informatie verplicht (Voornaam, Achternaam, telefoonnummer, emailadres en de vier vinkjes die je moet zetten).
 5. Na het invullen van het formulier klik je op “Verwerk inschrijving”, waarna je even later een bevestiging te zien krijgt.
 6. Via het opgegeven emailadres ontvang je ook een bevestiging van je inschrijving, inclusief een bijgevoegde PDF van het protocol. Check ook je spam-map indien je deze email niet lijkt te ontvangen. Heb je na 15 minuten nog geen email ontvangen, neem dan contact met ons op.
 7. Je inschrijving is meteen definitief.
 8. Mocht je onverhoopt niet naar de training kunnen komen, meld je dan ook weer af voor de training. Je kunt dit door middel van de link in de bevestigingsemail doen. Zodoende geven we iedereen maximaal de kans om te kunnen trainen. Van deze afmelding ontvang je ook weer een bevestiging.
 • JustGoo Corona bulletin

  Bij JustGoo hanteren we de corona-richtlijnen van de overheid zoals die zijn verwoord in de noodverordening van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

  Maatregelen verlengd tot en met 2 maart 2021:

  Op 9 februari 2021 heeft de regering in een persconferentie aangegeven dat de lockdown tot en met 2 maart 2021 zal worden verlengd. Het is niet toegestaan om met meer dan 2 personen te trainen. Op 23 februari 2021 wordt aangekondigd hoe de situatie er vanaf 2 maart zal uitzien. Helaas blijven alle trainingen dus afgelast.

  Tot en met 2 maart 2021 vervallen alle trainingen bij JustGoo. Dit geldt dus voor de hardloop en wandeltrainingen, maar ook voor de krachttrainingen en StartRunning trainingen.

  1) als je klachten hebt, laat je dan svp testen en hanteer ook dan de 10 daagse quarantaine maatregel. Sla de trainingen dan dus even over!

  3) onze kantine in Maastricht blijft tot nader order gesloten. Ook toiletten en kleedlokalen mogen niet worden gebruikt

  4) Het Koetshoes in Valkenburg is gesloten

  5) In Sittard is het BOSS huis gesloten 

   

  Lees in dit corona- bulletin de verdere informatie over de richtlijnen bij JustGoo:

  74780a19-ad0c-46bd-8bf6-8c14021fa28b.jpg

  Wat houden deze regels in:

  • De 1,5 meter afstandsregel blijft altijd van kracht, ook als je in een groepje van maximaal 2 personen gaat hardlopen of wandelen. Voor het hardlopen en wandelen vragen we dringend om ook tijdens de training je te houden aan voldoende afstand. Voor je eigen veiligheid én die van anderen. In ieder geval geldt altijd, ook tijdens de training: "Gebruik je gezond verstand".
  • Het aanmelden voor een training. Dit blijft verplicht en we stellen het zeer op prijs als je je, bij verhindering, ook afmeld. Hierdoor kunnen alle plaatsen door iedereen maximaal worden benut. Deze registratie wordt ook door de GGD gevraagd ivm een eventueel bron en contact onderzoek.
  • Het per groep starten op verschillende tijdstippen. Dit is dé manier om drukte te vermijden
  • Het aantal lopers of wandelaars per groep is maximaal 2

  Lees meer over de corona-maatregelen bij JustGoo

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait