Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

We blijven deze richtlijn gewoon volgen. Zeker nu de besmettingen weer oplopen willen we graag dat het aantal deelnemers per groep niet meer dan 14 bedraagt.

Van 14 oktober tot en met 1 november 2020 kan er niet worden aangemeld omdat in deze periode alle trainingen zijn afgelast.

 • JustGoo Corona bulletin

  Bij JustGoo hanteren we de corona-richtlijnen van de overheid zoals die zijn verwoord in de noodverordening van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.

  Op 13 oktober 2020 heeft de regering een aantal nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het corona virus. 

  Mede op basis van de adviezen van de AtletiekUnie, NOC*NSF en de richtlijnen uit de nieuwe noodverordening per 14 oktober 2020 van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg, zijn wij tot de volgende beslissing gekomen:
   
  Vanaf  15 oktober 2020, tot en met zondag 1 november 2020 vervallen alle trainingen bij JustGoo. Dit geldt dus voor de hardloop en wandeltrainingen, maar ook voor de krachttrainingen en StartRunning trainingen.
   
  In de documenten van de Veiligheidsregio en Atletiekunie staat duidelijk aangegeven dat sporten wel mag, zowel  binnen en buiten, maar liefst individueel of alleen in groepjes van niet meer dan 4 personen. In de komende twee weken gaan wij onderzoeken of wij onder deze voorwaarde van maximaal 4 personen per groep toch trainingen kunnen aanbieden. Uiteraard vergt dat veel aanpassingen op organisatorisch gebied en inzet van de trainers maar we willen vooral ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen zodat het sporten op een veilige en verantwoordelijke manier voor de lopers en trainers kan worden uitgevoerd.
  Hopelijk is er dus nog enig perspectief op het trainen, volgens het 4 personen criterium, vanaf maandag 2 november 2020.
   
  De deelnemers aan de StartRunning trainingen worden apart geïnformeerd over het vervolg van de cursussen!
   
  Op 27 oktober is de volgende persconferentie waarin kenbaar wordt gemaakt of de huidige maatregelen worden verlengd c.q. nog verder worden aangetrokken. De maatregelen die op 27 oktober worden aangekondigd kunnen we dan nog meenemen in het eventuele trainingsaanbod per 2 november.
   
  Aanmelding voor de trainingen is tot en met 1 november niet mogelijk. Als we meer informatie hebben over het vervolg van de trainingen en per welke datum, dan laten we dat per omgaande weten.
   
  We houden jullie op de hoogte over alle ontwikkelingen in dit corona- bulletin!
   

  Attentie! Bij JustGoo doen we er alles aan om besmetting met het corona-virus te voorkomen. In verband met de oplopende besmettingen in binnen en buitenland graag dringende aandacht voor het volgende:

  1) als je in een land of gebied bent geweest waarvoor code oranje is afgegeven, dan verzoeken we je dringend om de 10 dagen quarantaine-regel na terugkomst te respecteren en de trainingen dus nog even over te slaan

  2) als je klachten hebt, laat je dan svp testen en hanteer ook dan de 10 daagse quarantaine maatregel. Sla de trainingen dan dus even over!

  3) onze kantine in Maastricht is minimaal tot 10 november gesloten. Ook toiletten en kleedlokalen mogen niet worden gebruikt

  4) Het Koetshoes in Valkenburg is gesloten

  5) In Sittard maken we zo weinig mogelijk gebruik van het BOSS huis

   

  Lees in dit corona- bulletin de verdere informatie over de richtlijnen bij JustGoo:

  74780a19-ad0c-46bd-8bf6-8c14021fa28b.jpg

  Wat houden deze regels in:

  • De 1,5 meter afstandsregel blijft altijd van kracht. Het RIVM heeft aangegeven dat bij sporten tijdens de training hiervan kan worden afgeweken. Voor het hardlopen en wandelen vragen we dringend om ook tijdens de training je te houden aan voldoende afstand. Voor je eigen veiligheid én die van anderen. In ieder geval geldt altijd, ook tijdens de training: "Gebruik je gezond verstand".
  • Het aanmelden voor een training. Dit blijft verplicht en we stellen het zeer op prijs als je je, bij verhindering, ook afmeld. Hierdoor kunnen alle plaatsen door iedereen maximaal worden benut. Deze registratie wordt ook door de GGD gevraagd ivm een eventueel bron en contact onderzoek.
  • Het per groep starten op verschillende tijdstippen. Dit is dé manier om drukte te vermijden
  • Het aantal lopers of wandelaars per groep is maximaal 4 

  Lees meer over de corona-maatregelen bij JustGoo

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait