Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

StartRunning

Beginnen met hardlopen in Maastricht:

In Maastricht worden de StartRunning trainingen vanuit sportpark Bemelerweg in de wijk Scharn gegeven. Vandaaruit trainen we in het prachtige gebied tussen Maastricht en Bemelen, richting Ambyerheide en het Savelsbos.

De volgende StartRunning cursus begint weer op zaterdag 3 maart 2018 !

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen, neem dan contact op met JustGoo en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Voor de locatie Maastricht staan hier alle gegevens op een rijtje:

  • Locatie: hardloop kantine Sportpark Bemelerweg in Scharn Maastricht, gelegen aan de Oude Molenweg tegenover nr 25
  • Start cursus: Je kunt op maar liefst 4 momenten in de week starten: zaterdagochtend 3 maart of zondagochtend 4 maart + dinsdag 6 maart 's avonds en woensdag 7 maart 's ochtends
  • Tijden: ochtend trainingen van 9.30 tot 11.00 uur, in de avond van 18.30 tot 20.00 uur
  • Cursusprijs voor 16 trainingen: € 25,00.

Hierbij alvast enkele nuttige tips als opmaat naar de StartRunning cursus.

De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door! Om veilig aan de StartRunning trainingen te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) in Maastricht.

Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets.

Op zaterdagochtend is het een drukte van belang bij Sportpark Bemelerweg, en dus ook rondom onze kantine aan de Oude Molenweg. Het is erg verstandig te voet of per fiets te komen. Kleding en waardevolle spullen kunnen worden achtergelaten tijdens de training. Kleedlokalen gaan op slot en in de kantine is bezetting aanwezig.  Ook fietsen kunnen veilig worden gestald.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden. In Maastricht kun je hiervoor terecht bij Lopers Company Maastricht aan de Scharnerweg of Ron for Run in de Rechtstraat.

Doortrainen ná StartRunning:

Na de StartRunning trainingen kun je bij JustGoo terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie!

Trainingsoverzichten

StartRunning locaties

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait

Buienradar

Zuid Limburg