Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

StartRunning

Beginnen met hardlopen in Sittard? Een nieuwe start nadat je eerder bent gestopt met hardlopen? Schrijf dan in voor de StartRunning cursus in Sittard !Wordt fitter, lekker meer bewegen in de buitenlucht en samen met medebeginners hardlopen.

De eerst volgende cursus begint op zaterdag 3 maart 2018!

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen, neem dan contact op met JustGoo en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In Sittard worden de StartRunning trainingen vanaf de sportvelden in de wijk Vrangendael / Kemperkoul gegeven. Vandaaruit trainen we in het prachtige buitengebied van Sittard-Oost

Het trainingsschema gaat uit van 2 trainingen in de week, dus op zaterdagochtend en dinsdagavond. Beide trainingen doe je onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer.

Voor de locatie Sittard staan hier alle gegevens op een rijtje:

Locatie: Sportvelden in de wijk Vrangendael aan de Bachstraat
Start cursus: Je kunt op 2 momenten in de week starten: op zaterdagochtend 3 maart of dinsdagavond 6 maart 2018
Tijden: zaterdag van 10.30 tot circa 11.45 uur en dinsdag van 19.00 tot 20.15 uur
Cursusprijs voor 16 trainingen: € 25,00  

 

Doortrainen ná StartRunning

Na de StartRunning trainingen kun je bij JustGoo terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie!

Nuttige tips als opmaat voor de StartRunning cursus

De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door! Om veilig aan de StartRunning trainingen te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of een van de Sport Medisch Adviescentra (SMA) in de regio.

Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets.

Bij de sportvelden kun je gratis parkeren en ook de fiets kan er worden gestald. Hou er rekening mee dat het op zaterdagochtend wel eens druk kan zijn. Als je met de fiets kunt komen dan heeft dat de voorkeur.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden. Voor een goed advies adviseren wij Wilsport aan de Steenweg in Sittard.

Trainingsoverzichten

StartRunning locaties

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait

Buienradar

Zuid Limburg