Loading color scheme

5- en 10-rittenkaart

Met de JG-strippenkaart betaal je gemakkelijk jouw toegang tot veel evenementen die JustGoo jaarlijks organiseert. Bijvoorbeeld de SurpriseTrail, het RunnersCafé, SocialRun en SocialWalk, Road 2 Rotterdam etc..

Deze evenementen zijn niet inbegrepen in de abonnementen van JustGoo maar kunnen bezocht worden met een JG-strippenkaart. Met de JustGoo5-kaart kun je voor € 30,00 vijfmaal deelnemen aan zo een evenement terwijl de JustGoo10-kaart voor tienmaal deelname € 55,00 kost. Voor alle duidelijkheid: deze strippenkaarten zijn niet bedoeld voor de reguliere (wekelijkse) groepstrainingen van JustGoo, daar zijn de abonnementen voor.

Dus ben of ken je iemand die wil deelnemen aan bovenstaande evenementen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de gewenste 5 of 10 strippenkaart wordt per post opgestuurd nadat de betaling ontvangen is. Deze kaarten zijn ook verkrijgbaar bij het JustGoo SportCafé in Scharn.

Vergelijk onze verschillende lidmaatschappen