Loading color scheme

Veelgestelde vragen

Betalende leden alsmede trainers van JustGoo hebben toegang tot de afgeschermde ledenportel van deze website: MyJustGoo. Voor deze toegang heb je een loginnaam alsmede een wachtwoord nodig.

Heb je jouw loginnaam nog niet ontvangen (of ben je deze kwijt/vergeten)? Stuur dan een korte mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je deze graag opnieuw toe.

Wanneer niet de loginnaam maar het wachtwoord problemen oplevert, dan kun je gebruikmaken van de optie 'wachtwoord vergeten'. Zowel via de laptop als mobiele telefoon kan je op deze wijze zelf een nieuw wachtwoord aanmaken. Daarvoor ga je op de homepage van www.justgoo.nl naar 'Login' en klik je op 'wachtwoord vergeten'. Vervolgens vul je jouw loginnaam in en ontvang je een e-mail om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen. 

 

Leden, maar ook niet-leden, van JustGoo kunnen zichzelf aanmelden voor de nieuwsbrieven van JustGoo halverwege deze pagina. Door de wetgeving rondom spam-berichten dienen geïnteresseerden zelf op deze pagina aan te geven dat ze middels nieuwsbrieven op de hoogte willen worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen bij en rondom JustGoo.

Als betalend lid van JustGoo ontvang je niet automatisch het laatste nieuws, voor de NieuwsBrief en de NieuwsFlits dien jij jezelf apart aan en af te melden.

Als betalend lid van JustGoo met een B-abonnement (onbeperkte deelname aan de wekelijkse groepstrainingen) kun je maandelijks ook onbeperkt meedoen aan zowel de SurpriseTrail als de SocialRuns en SocialWalks op alle locaties. Leden met een A-abonnement (éénmaal per week deelname aan de wekelijkse groepstrainingen) kunnen middels een rittenkaart deelnemen aan SurpriseTrails, SocialRuns en SocialWalks waarbij per deelname één rit wordt afgestempeld.

Nee, een rittenkaart kan niet gebruikt worden voor het bijwonen van de reguliere groepstrainingen die wekelijks worden aangeboden. Voor deelname aan de reguliere groepstrainingen is een abonnement vereist.

De JustGoo5 en JustGoo10-rittenkaart zijn er voor leden met een abonnement voor éénmaal trainen per week, die toch incidenteel willen deelnemen aan een SurpriseTrail, SocialRun of SocialWalk.  Ook niet-leden kunnen met een rittenkaart deelnemen aan een SurpriseTrail, SocialRun of SocialWalk. Daarnaast geeft de rittenkaart ook toegang tot de informatie-avonden die geregeld plaatsvinden onder de naam RunnersCafé.

Lees meer over onze rittenkaarten

Er zijn drie abonnementsvormen. Het Bronze-abonnement is er voor leden die éénmaal per week willen deelnemen aan de reguliere groepstrainingen. Het Silver-abonnement geeft recht op twee reguliere groepstrainingen per week. Met het Gold-abonnement kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van de reguliere groepstrainingen.

Bovenstaande abonnementsvormen zijn ook beschikbaar in de Plus-vorm. Hiermee ben je zonder bijbetaling welkom bij alle informatieve avonden die JustGoo organiseert onder de naam JG-RunnersCafé.

Meer informatie over onze abonnementen

Jazeker! Je mag gratis en vrijblijvend tweemaal deelnemen aan de wekelijkse groepstrainingen van JustGoo om sfeer te proeven en te ervaren of ons aanbod aansluit bij jouw trainingswensen en -doelen. Tweemaal gratis deelnemen is mogelijk bij de groepstrainingen, maar niet bij onze starterscursus StartRunning omdat de beschikbare plekken hier worden vergeven op basis van ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Ook bij de SurpriseTrail en de SocialRuns / SocialWalks is gratis proeftrainen niet mogelijk.