Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Beginnen met hardlopen in Geulle!

In Geulle wordt de hardloopcursus StartRunning -beginnen met hardlopen- gegeven vanuit het sportcomplex aan de Andreas Sauerlaan 31. Van daaruit trainen we in het prachtige buitengebied van Geulle en omgeving, langs de Maas en het Julianakanaal, door het Bunderbos etc.

De start van de volgende cursus is 25 september 2021.

Aanmelden

*Voor de locatie Geulle staan hier alle gegevens op een rijtje:

  • Locatie: Sportcomplex Geulle, Andreas Sauerlaan 31, 6243 CC Geulle
  • Start cursus: zaterdag 25 september 2021
  • Duur van deze cursus: 8 weken, 2 x trainen per week
  • Dagen: in het weekend is de training op zaterdagochtend, de doordeweekse dag wordt zsm bekend gemaakt
  • Tijden: op zaterdag ochtend van 09.30 tot 10.45 uur, door de week van 18.30 tot ongeveer 19.45/20.00 uur
  • Cursusprijs: € 39,50
  • Aanmelden: inschrijvingen worden in volgorde van aanmelding behandeld en na bevestiging van onze zijde ben jij verzekerd van deelname
  • Eerst méer info?
    • mail of bel met Erwin Spijkers van JustGoo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-27 92 50 05

 

*Doortrainen ná de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen
Na de cursus StartRunning / Beginnen met Hardlopen kun je bij JustGoo Running terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie.

*Nuttige tips als opmaat voor de StartRunning Cursus: De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door. Om veilig aan de StartRunning trainingen te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of een van de Sport Medisch Adviescentra (SMA) in de regio.

Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets. Bij de sportvelden kun je gratis parkeren en ook de fiets kan er worden gestald. Hou er rekening mee dat het op zaterdagochtend wel eens druk kan zijn. Als je met de fiets kunt komen dan heeft dat de voorkeur.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden.

 

StartRunning locaties

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait