Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Lees hier de Voorwaarden die gelden voor het lidmaatschap bij JustGoo

Voorwaarden lidmaatschap JustGoo

1.Gratis proeftrainingen

Alvorens lid te worden van JustGoo kunnen aspirant leden gratis twee maal aan een training deelnemen. Dit geldt niet voor deelname aan de cursussen (zie ook onder punt 7).

Ná deze gratis trainingen dient het inschrijf/machtigingsformulier getekend te worden ingeleverd bij JustGoo. Per datum van ondertekening ben je dan direct lid van JustGoo en betaal je contributie voor het deelnemen aan de trainingen.

Voor een inschrijving zullen inschrijfkosten worden berekend. Door het inschrijven en machtigen ga je akkoord met de Algemene voorwaarden bij hardloop en wandelorganisatie JustGoo.

2.Deelname aan de trainingen

Deelname aan een training bij JustGoo is geheel op eigen risico. JustGoo en haar trainers zijn op geen enkele manier verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor eventuele gevolgen van deelname aan de trainingen (reguliere hardloop trainingen, trails, reguliere wandeltrainingen, StartRunning, KeepRunning, jeugdtraining, krachttraining en andere trainingen binnenshuis of buitenshuis).

3. Lidmaatschap

JustGoo kent 2 vormen van lidmaatschap te weten A: voor één keer trainen per week, B: voor twéé of meerdere keren trainen per week. Het lidmaatschap van JustGoo geldt per maand en wordt ook maandelijks automatisch met een maand verlengd.

4. Contributie

Gedurende het lidmaatschap, is contributie aan JustGoo verschuldigd. De contributie wordt maandelijks, in principe op de eerste dag van de maand, geïnd. Op basis van het gekozen lidmaatschap wordt de vergoeding voor de trainingen in aanloop naar de eerste incasso berekend.

Het is niet mogelijk eventueel gemiste trainingen in een volgende week in te halen.

JustGoo zal de contributietarieven ieder jaar met de CBS index verhogen.

Alleen JustGoo leden mogen deelnemen aan de trainingen en gebruik maken van de accommodatie. Leden met een betalingsachterstand, langer dan twee maanden, zullen als lid van JustGoo worden afgemeld. Ná deze twee maanden is het deze leden niet meer toegestaan om aan de trainingen deel te nemen. Ook na deze periode blijft de betalingsachterstand in de vorm van een vordering, staan.

Bij het onverhoopt niet doorgaan van een training ( bijvoorbeeld in verband met extreme weersomstandigheden of andere, niet te voorziene redenen), kan er geen aanspraak worden gemaakt op restitutie van (een deel van) de contributie. De training komt dan te vervallen en kan niet op een later moment worden ingehaald.

5. Opzegging

Opzegging van het lidmaatschap kan via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden aangegeven. Graag aangeven met ingang van welke maand het lidmaatschap dient te worden beëindigd. 

Bij opzegging vóór de 16e van de maand, zal de contributie met ingang van de eerste dag van de nieuwe maand worden beëindigd. De datum van versturing van de mail is hier de leidraad.

Bij opzegging op of ná de 16e van de maand zal de contributie per de eerste dag van de maand daarna worden beëindigd. Ook hier is de datum van versturing van de mail de leidraad.

6. Wijziging contributie

In verband met de verwerkingstijd voor de automatische incasso dienen wijzigingen in de contributie vóór de 25e van iedere maand te worden doorgegeven. Indien dit op een latere datum in de maand gebeurd, dan zal de wijziging na de volgende maand worden doorgevoerd.

7. Diversen

Leden die met een langdurige blessure (langer dan 4 weken) kampen, kunnen dit kenbaar maken bij JustGoo. In overleg met trainer en JustGoo organisatie, kan worden besloten om de contributiebetaling tijdelijk stop te zetten. Hiervan zal een aantekening in de ledenadministratie worden gemaakt. Vanaf het moment dat het lid de training weer kan hervatten wordt weer contributie geïnd.

8. Voorwaarden hardloopcursussen bij JustGoo

Deelname aan een hardloopcursus is geheel op eigen risico. JustGoo en haar trainers zijn op geen enkele manier verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor eventuele gevolgen van deelname aan de trainingen (StartRunning, KeepRunning, Jeugdtraining, en andere trainingen binnenshuis of buitenshuis).

Voorafgaand aan cursussen kunnen geen proeflessen worden gevolgd, tenzij anders overeen gekomen. JustGoo is gerechtigd, bij onverhoopt te geringe deelname aan een cursus, deze cursus te annuleren.

Cursusgelden dienen voorafgaand aan een cursus te zijn overgemaakt op de aangegeven rekening. Bij het onverhoopt niet doorgaan van een cursus zal het cursusgeld worden gerestitueerd.

Bij het onverhoopt niet doorgaan van een training ( bijvoorbeeld in verband met extreme weersomstandigheden of andere, niet te voorziene redenen, zal er geen cursusgeld in mindering worden gebracht. In overleg kan eventueel de training op een later moment worden ingehaald.

Cursusgelden zullen niet worden gerestitueerd (geheel of gedeeltelijk) indien de deelnemer tussentijds met een cursus stopt.

9. Voorwaarden wandelcursussen bij JustGoo

Deelname aan een wandelcursus is geheel op eigen risico. JustGoo en haar trainers zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van deelname aan de trainingen.

Voorafgaand aan cursussen kunnen geen proeflessen worden gevolgd, tenzij anders is overeen gekomen. JustGoo is gerechtigd, bij onverhoopt te geringe deelname aan een cursus, deze cursus te annuleren.

Cursusgelden dienen voorafgaand aan een cursus op de aangegeven rekening te zijn overgemaakt. Bij het onverhoopt niet doorgaan van een cursus zal het cursusgeld worden gerestitueerd.

Cursusgelden zullen niet worden gerestitueerd (geheel of gedeeltelijk) indien de deelnemer tussentijds met een cursus stopt.

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait