Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Meetrainen bij de hardloop en wandel groepen van JustGoo ?

Bij JustGoo kun je bijna iedere dag van de week, ’s ochtends of ’s avonds, op diverse locaties en op elk niveau hardlopen. We geven onze trainingen in Maastricht, Sittard, Valkenburg en Sibbe.

 

* Vanaf 23 maart 2021 is de lockdown in Nederland verlengd tot en met 20 april 2021. Alle duurlooptrainingen bij JustGoo vervallen tot en met die datum. 

Zie voor meer informatie, verderop op deze homepage, het Corona bulletin van JustGoo! 

Per 01 april 2021 zijn de interval-/krachttrainingen wel hervat, deze vinden nu alleen plaats op officiële buitensportaccommodaties. Zo gauw dat kan (en mag) zullen de duurlooptrainingen weer hervat worden.

 

Er zijn speciale krachttrainingen en regelmatig zijn er speciale trainingsprogramma's voor hele en halve marathons. Ook wordt gezamenlijk voor wedstrijden getraind.

Twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, beginnen de StartRunning cursussen voor de beginnende hardlopers.

Menig bedrijf of organisatie laat haar personeel lekker hardlopen via de trainingen van JustGoo, regulier of in speciale bedrijfsarrangementen!

Belangstelling? Stuur een mail met jouw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en je krijgt per omgaande antwoord.

Erwin Spijkers en Danielle Essers

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait