Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Meetrainen bij de hardloop en wandel groepen van JustGoo ?

Bij JustGoo kun je bijna iedere dag van de week, ’s ochtends of ’s avonds, op diverse locaties en op elk niveau hardlopen. We geven onze trainingen in Maastricht, Sittard, Valkenburg en Sibbe.

**Vanaf 12 september 2020 beginnen we met onze StartRunning cursussen. Alle informatie, per locatie, vind je op de StartRunning pagina's in het menu hardlopen.

**In verband met de maatregelen tegen het coronavirus zijn de trainingen aan een aantal regels gebonden. Zie voor meer informatie, verderop op deze homepage, het Corona bulletin van JustGoo!

Er zijn speciale krachttrainingen, hardlooptrainingen voor de jeugd en regelmatig zijn er speciale trainingsprogramma's voor hele en halve marathons.

Twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, beginnen de StartRunning cursussen voor de beginnende hardlopers.

Menig bedrijf of organisatie laat haar personeel lekker hardlopen via de trainingen van JustGoo, regulier of in speciale bedrijfsarrangementen!

Belangstelling? Stuur een mail met jouw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en je krijgt per omgaande antwoord.

Roland Harmsen

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait