Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

StartRunning

Beginnen met hardlopen in Sittard - Geleen? Een eerste start of wellicht een nieuwe start nadat je eerder bent gestopt met hardlopen? Schrijf dan in voor de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen in Sittard - Geleen. Wordt fitter, lekker meer bewegen in de buitenlucht en samen met loopmaatjes leren om hard te lopen.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de najaarscursus 2018. De eerstvolgende cursus start begin maart 2019!

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen? Neem dan contact op met JustGoo Running en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

In Sittard - Geleen worden de StartRunning trainingen gegeven vanaf de sportvelden van het BOSS park in de wijk Vrangendael / Kemperkoul. Van daaruit trainen we in het prachtige buitengebied van Sittard-Oost.

Het trainingsschema gaat uit van 2 trainingen in de week, op zaterdagochtend en dinsdagavond. Beide trainingen doe je onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer.

Voor de locatie Sittard staan hier alle gegevens op een rijtje:

Locatie:         sportvelden in de wijk Vrangendael aan de Bachstraat. We verzamelen in het BOSS huis
Start cursus:  begin maart 2019. De inschrijving start weer op 1 januari 2019
Tijden:           worden vanaf 1 januari 2019 bekend gemaakt
Cursusprijs:   cursusprijs wordt per 1 januari 2019 op deze site vermeld

Aanmelden

Doortrainen ná de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen
Na de  cursus StartRunning / Beginnen met Hardlopen kun je bij JustGoo Running terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie.

Nuttige tips als opmaat voor de StartRunning Cursus: De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door. Om veilig aan de StartRunning trainingen te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of een van de Sport Medisch Adviescentra (SMA) in de regio.

Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets. Bij de sportvelden kun je gratis parkeren en ook de fiets kan er worden gestald. Hou er rekening mee dat het op zaterdagochtend wel eens druk kan zijn. Als je met de fiets kunt komen dan heeft dat de voorkeur.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden. 

StartRunning locaties

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait