Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

StartRunning

Beginnen met hardlopen in Sittard - Geleen!

In Sittard-Geleen wordt de hardloopcursus StartRunning -beginnen met hardlopen- vanuit het BOSS huis in het het BOSS park aan de Bachstraat gegeven. Van daaruit trainen we in het prachtige buitengebied van Sittard-Oost, de Kolleberg, Schwienswei etc.

De start van de voorjaarscursus in 2021 hangt af van de coronamaatregelen. We hopen zo spoedig mogelijk kenbaar te maken wanneer de inschrijving van start gaat.

*Voor de locatie Sittard staan hier alle gegevens op een rijtje:

  • Locatie: BOSS huis / park aan de Bachstraat in de wijk Vrangendael, Sittard
  • Start cursus: de startdatum van de cursus zal zsm kenbaar worden gemaakt
  • Duur van deze cursus: 8 weken, 2 x trainen per week
  • Dagen: de weekend is de training op zaterdag ochtend, doordeweeks wordt op woensdag avond getraind
  • Tijden: op zaterdag ochtend van 10.30 tot 11.45 uur, op woensdag avond van 18.30 tot ongeveer 19.45/20.00 uur
  • Cursusprijs: € 29,50
  • Aanmelden: de startdatum voor de aanmelding zal zsm kenbaar worden gemaakt
  • Eerst méer info?
    • mail of bel met Erwin Spijkers van JustGoo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-27 92 50 05

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen, neem dan contact op met JustGoo Running en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Doortrainen ná de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen
Na de cursus StartRunning / Beginnen met Hardlopen kun je bij JustGoo Running terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie.

*Nuttige tips als opmaat voor de StartRunning Cursus: De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door. Om veilig aan de StartRunning trainingen te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of een van de Sport Medisch Adviescentra (SMA) in de regio.

Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets. Bij de sportvelden kun je gratis parkeren en ook de fiets kan er worden gestald. Hou er rekening mee dat het op zaterdagochtend wel eens druk kan zijn. Als je met de fiets kunt komen dan heeft dat de voorkeur.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden.

 

StartRunning locaties

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait