Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

StartRunning

In Valkenburg wordt de hardloopcursus StartRunning - Beginnen met Hardlopen - vanuit het Koetshoes aan de Oosterweg (naast Kasteel Oost) gegeven. Van daaruit trainen we in het prachtige Geuldal, Gerendal en Ingendael

De start van de voorjaarscursus in 2021 hangt af van de coronamaatregelen. We hopen zo spoedig mogelijk kenbaar te maken wanneer de inschrijving van start gaat.

*Voor de locatie Valkenburg staan hier alle gegevens op een rijtje:

  • Locatie: "Het Koetshoes" aan de Oosterweg 42 te Valkenburg (naast kasteel Oost)
  • Start cursus: de startdatum zal zsm kenbaar worden gemaakt
  • Duur van de cursus: 8 weken, 2 trainingen per week
  • Dagen: de weekend training is op zaterdag ochtend, doordeweeks wordt op woensdag avond getraind
  • Tijden: op zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur, woensdagavond van 18.30 tot ongeveer 19.45/20.00 uur
  • Cursusprijs: € 29,50
  • Aanmelden: de startdatum voor de aanmeldingen zal zsm kenbaar worden gemaakt
  • Eerst méer info?
    • mail of bel met Erwin Spijkers van JustGoo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-27 92 50 05

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen, neem dan contact op met JustGoo Running en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Doortrainen ná StartRunning

Na de StartRunning trainingen kun je bij JustGoo terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie!

*Nuttige tips als opmaat voor de StartRunning cursus

De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door! Om veilig aan de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen - te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) in Maastricht. Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets.

Bij het Koetshoes kun je gratis parkeren (kom wel op tijd want vol = vol) en ook de fiets kan er worden gestald. Hou er rekening mee dat het op zaterdagochtend en woensdagavond druk kan zijn. Als je met de fiets kan komen, heeft dat de voorkeur.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden. In Maastricht kun je hiervoor terecht bij Lopers Company Maastricht aan de Scharnerweg of Ron for Run in de Rechtstraat.

 

StartRunning locaties

Ledennieuws

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait