Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

StartRunning

In Valkenburg wordt de hardloopcursus StartRunning - Beginnen met Hardlopen - vanuit het Koetshoes aan de Oosterweg (naast Kasteel Oost) gegeven. Van daaruit trainen we in het prachtige Geuldal en Gerendal.

Helaas is inschrijving in Valkenburg voor de cursus van september 2020 niet meer mogelijk. 

*Voor de locatie Valkenburg staan hier alle gegevens op een rijtje:

  • Locatie: "Het Koetshoes" aan de Oosterweg 42 te Valkenburg (naast kasteel Oost)
  • Start cursus: info over de voorjaarscursus 2021 volgt per 1 januari 2021
  • Duur van de cursus: 8 weken, 2 trainingen per week
  • Dagen: de weekend training is op zaterdag ochtend, doordeweeks wordt op woensdag avond getraind
  • Tijden: op zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur, woensdagavond van 18.30 tot ongeveer 19.45/20.00 uur
  • Cursusprijs: 
  • Aanmelden: info over de voorjaarscursus 2021 volgt per 1 januari 2021
  • Eerst méer info?
    • mail of bel met Roland Harmsen van JustGoo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42 15 53 54

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen, neem dan contact op met JustGoo Running en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Doortrainen ná StartRunning

Na de StartRunning trainingen kun je bij JustGoo terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie!

*Nuttige tips als opmaat voor de StartRunning cursus

De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door! Om veilig aan de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen - te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) in Maastricht. Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets.

Bij het Koetshoes kun je gratis parkeren (kom wel op tijd want vol = vol) en ook de fiets kan er worden gestald. Hou er rekening mee dat het op zaterdagochtend en woensdagavond druk kan zijn. Als je met de fiets kan komen, heeft dat de voorkeur.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden. In Maastricht kun je hiervoor terecht bij Lopers Company Maastricht aan de Scharnerweg of Ron for Run in de Rechtstraat.

 

StartRunning locaties

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait